Huur een huis in Hongarije

Op deze pagina vind je allerlei leuke links, die je verder kunnen helpen met het zoeken naar informatie over Hongarije, Pecs, Boedapest ed. Met behulp van deze links kun je zelf de voor jou interessante bezienswaardigheden vinden en mogelijk bezoeken.


Daarnaast geven we je informatie over de reismogelijkheden naar ons huis in Graboc.
huur_een_huis_in_hongarije001006.jpg huur_een_huis_in_hongarije001005.jpg huur_een_huis_in_hongarije001004.jpg huur_een_huis_in_hongarije001003.jpg
LINKS & ROUTE
Alle rechten voorbehouden
Webdesign by Nimja Consultancy
Home
Het huis
Omgeving
Activiteiten
Links & Route
Foto's
Tarieven
Reserveren
Contact & Links
Welkom
Links
Informatie over Hongarije:
www.hongarije.nl
Het weer in Hongarije:
www.weersvoorspelling.nl
Alles over Pécs:
http://en.pecs.hu
Het Hongaars Verkeersbureau:
www.hongaarsverkeersbureau.nl
Hongarije startpagina:
www.hongarije.startpagina.nl
Ryan Air voor de tickets:
http://www.ryanair.com/nl
ANWB routeplanner (europa):
routeplanner (Europa) ANWB
Reismogelijkheden
Er zijn een aantal mogelijkheden om in Hongarije te komen. U kunt per auto, per vliegtuig of per trein vertrekken. Hieronder ziet u de mogelijkheden met enkele praktische tips.
Auto
Graboc ligt op ongeveer 1500 km van Utrecht, dat is vergelijkbaar met de afstand Barcelona. Het is in één dag aan te rijden als u vroeg vertrekt. U kunt ook in twee keer rijden en overnachten nabij de grens Duitsland / Oostenrijk of net over de grens in Hongarije.

Houdt er rekening mee dat u op de Hongaarse snelwegen ( M1, M3, M5 en M7) in het bezit moet zijn van een vignet. Het vignet is verkrijgbaar bij kantoren van de tolmaatschappij, bij tankstations, bij postkantoren en bij de wegvervoers- maatschappij ATRH.

Tegenwoordig wordt je elektronisch gecontroleerd op kenteken. De boete voor het zonder vignet rijden op deze autobanen zijn nogal drastisch en kunnen oplopen tot 100.000 Forint (ca. € 450)
Vliegtuig
Zomers vliegt RyanAir vanaf Weeze naar het Balatonmeer.
Vanaf Amsterdam vliegen de vliegtuigmaatschappijen Malev, SkyEurope en KLM . Vanaf Eindhoven vliegt WizzAir. De vliegduur naar Boedapest is ongeveer 1 uur en 40 minuten. Op het vliegveld van Boedapest kunt u meteen geld wisselen of opnemen. Als u per vliegtuig reist is het verstandig een auto te huren. De grote autoverhuurbedrijven zijn op het vliegveld gevestigd maar ook lokale verhuurbedrijven brengen de auto's naar het vliegveld toe zodat u direct uw auto in kunt stappen. Vanaf het vliegveld is het een kleine 2 uur rijden naar Graboc.
Trein
Vanuit Amsterdam naar Boedapest is een treinverbinding actief. Retourtickets zijn beschikbaar vanaf ongeveer € 200,-. (Vraag info bij NS International. Tel: 0900 9296) Elke dag gaat een nachttrein via Wenen (overstappen) naar Boedapest. Binnen Hongarije bestaat een goed spoorwegennet. Vanuit Boedapest kunt u de meeste steden van Hongarije bereiken. Het comfort van de treinen kunt u niet met het niveau van de NS te vergelijken, maar in de laatste jaren zijn veel positieve veranderingen gerealiseerd. Bij sneltreinen en express treinen moet u toeslag betalen en in de internationale treinen en Intercity trein is een ook een zittoeslag verplicht.

Grotere kaart weergeven

Nieuw! Houtgestookte sauna