Huur een huis in Hongarije

huur_een_huis_in_hongarije001006.jpg huur_een_huis_in_hongarije001005.jpg huur_een_huis_in_hongarije001004.jpg huur_een_huis_in_hongarije001003.jpg
Land van geneeskrachtig water
Alle rechten voorbehouden
Webdesign by Nimja Consultancy
Home
Het huis
Omgeving
Activiteiten
Links & Route
Foto's
Tarieven
Reserveren
Contact & Links
Welkom
Misschien ligt er wel een zee van geneeskrachtig water diep onder Hongarije, Want overal waar men in de grond boort vindt men warmwaterbronnen, Van de 1300 bronnen die tot nu toe zijn ontsloten liggen er ongeveer tachtig in Boedapest. Op ongeveer zeventig plaatsen wordt het thermaal water, gebruikt in accommodaties als kuurbaden, openluchtzwembaden met geneeskrachtig of warm water en thermaalhotels.

Het geneeskrachtige water helpt bij reumatische en neurologische aandoeningen, bij problemen met het bewegingsapparaat en verder bij huidkwalen, gynaecologische klachten, ontstekingen, spijsverteringsziekten en botproblemen. Een korte of een wat langere kuur kan zowel effectief zijn bij revalidatie als een goed middel in de preventieve sfeer, Je hoeft immers niet ziek te zijn om te genieten van deze gulle gave van de natuur.

In Dombóvár met 23.000 inwoners, een kilometer of 3 van het dorp ligt het termaalbad Gunuras aan een 7 ha groot park. In dit park zijn diverse baden met warmwater (2 warmwaterbaden 34-36°C, 36-38°C, 1 zwem warmwaterbad, 30-32°C, 1 zwemsauna 28-30°C en een diep bad 18-20°C. Ook zijn er (infra)sauna, stoombad, jacuzzi en massage faciliteiten. Ook zijn er diverse zwembaden/ meren en strandjes, volleybalvelden, voetbalvelden. En kunt u schaken met een levensgroot schaakspel. In de diverse restaurantjes kunt u lekker eten.
Wilt u alleen een dagdeel naar dit kuuroord ga dan na 14.00 uur, u betaald dan minder entree geld. Voor een hele dag betaald u ongeveer € 7,50, voor een middag betaald u ongeveer € 5,00.

Nieuw! Houtgestookte sauna