Huur een huis in Hongarije

Ons huis in Graboc is een originele Hongaarse boerderij met een grote veranda van 25 x 2 m. Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van ruim 130m2. De muren van het huis hebben een dikte van ca. 60 cm waardoor het in de zomer in huis heerlijk koel blijft en in de winter behaaglijk warm. Wanneer het toch wat killer gaat worden is er in elke kamer een lemen kachel waar je lekker tegen aan kunt gaan zitten om je te warmen. De totale perceel oppervlakte is ruim 7000m2

In het aangrenzende zomerhuis is een aparte woon- eenheid voor 2 personen met warm en koud water (badkamer in hoofdgebouw).

Ruimte om het huis is er genoeg! Er is een boomgaard waar je in de zomer heerlijke pruimen appels en peren plukken. Als je in het najaar ons huis bezoekt liggen de walnoten en hazelnoten klaar om geraapt te worden.
Er is op het perceel ook de mogelijkheid om je tent(en) neer te zetten.

In de boomgaard staan verschillende fruitbomen waaronder pruimen, peren, appel, walnoot en hazelnootbomen. Tevens is er voor de kinderen een stevige boomhut gemaakt waar ze lekker in kunnen spelen.
huur_een_huis_in_hongarije001006.jpg huur_een_huis_in_hongarije001005.jpg huur_een_huis_in_hongarije001004.jpg huur_een_huis_in_hongarije001003.jpg
HET HUIS
Indeling woning:

> Entree

> Eetkeuken: compleet ingericht met gasfornuis, koffie-
    zetapparaat, koelkast, etc.
        
> Woonkamer: ruime woonkamer 26m2.

> Ouderslaapkamer met 2 pers.bed.

> Slaapkamer met 3 stapelbedden ( 2 stapelbedden voor 2
    personen en 1 voor 3 personen.

> Badkamer met douche en ligbad.

> Berging met wasmachine
Alle rechten voorbehouden
Webdesign by Nimja Consultancy
Home
Het huis
Omgeving
Activiteiten
Links & Route
Foto's
Tarieven
Reserveren
Contact & Links
Welkom

Nieuw! Houtgestookte sauna